duminică, 5 decembrie 2010

Proiecte, proiecte.

Anul I- jurnalism. Jurnal de bord- aka proiecte in care ne implicam toti sa iesim in evidenta. M-am infiltrat si eu, evident, cu niste idei in cateva proiecte. Cel mai important, pentru cariera noastra de studenti, si pentru cea de viitori jurnalisti, este revista facultatii pe care trebuie sa o realizam bine, zic. Idei, nebunie, organizare dezorganizata, dezinteres de la "ai' mai mari" si tot asa. Deocamdata, jucaria noastra se afla in chinurile facerii. Ideile noastre au provocat deja travaliul, hihi. Ideea e ca "asta mica" trebuie sa apara cat de curand, trebuie sa alegem si noi dracului un nume, caci logo-ul il avem. Greu, monser.
Alt proiect in care m-am implicat si eu este realizarea unui reportaj. Iar, ne jucam de-a oamenii mari. O sa facem un reportaj la un camin de copii. Ii vom pune pe copii sa cante, sa spuna poezii. Partea nasoala e ca acesti copii provin din familii foarte sarace si norocul lor este ca au parte de ingrijire, atat educationala cat si afectiva, la acest centru. Avem cateva planuri, toate acestea culminand cu difuzarea acestui reportaj la tv. O sa aparem si noi pe sticla, na!
Proiectul 3 se refera la ceva cu celebra Uniune Europeana, in care suntem membri mandri si onorabili. Ea, Uniunea, ne-a pus sa facem un spot publicitar de 30 de secunde. Greu, dom'le, cu facultatea asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu